Klik Kalau Anda Comel...

Tuesday, 17 January 2012

2

Setiap Perkataan Adalah Penting!!!

  • Tuesday, 17 January 2012
  • gua jambu
  • Share


  • Time musim exam macam ni, ramai student yang cuba untuk mengingati ape yang dorang dah belajar selama nih...ade yang gune slide, ade yang gune nota, and ade jugak yang wat donno..ahakszz...

    Macam student lain jugak, gua lebih suka baca nota, and cara mudah baca nota adalah dengan menggunakan highlighter atau pun pen warna tuhhh...

    Sebab gua guna highlight adalah kerana mudah nak cari point-point penting...nota yang sikit or banyak...macam gambar kat bawah nih...=P 



    "Setiap Perkataan Adalah Point Penting"


    hahaha....=D




    2 Responses to “Setiap Perkataan Adalah Penting!!!”

    Arief Rachmadi Blogger Pemula said...
    18 January 2012 at 09:38

    nice post :)


    gua jambu said...
    18 January 2012 at 09:51

    thnkszz...huk3...=P


    Post a Comment

    Tuesday, 17 January 2012

    Setiap Perkataan Adalah Penting!!!

    Posted by gua jambu at 14:10


    Time musim exam macam ni, ramai student yang cuba untuk mengingati ape yang dorang dah belajar selama nih...ade yang gune slide, ade yang gune nota, and ade jugak yang wat donno..ahakszz...

    Macam student lain jugak, gua lebih suka baca nota, and cara mudah baca nota adalah dengan menggunakan highlighter atau pun pen warna tuhhh...

    Sebab gua guna highlight adalah kerana mudah nak cari point-point penting...nota yang sikit or banyak...macam gambar kat bawah nih...=P 



    "Setiap Perkataan Adalah Point Penting"


    hahaha....=D




    2 comments on "Setiap Perkataan Adalah Penting!!!"

    Arief Rachmadi Blogger Pemula on 18 January 2012 at 09:38 said...

    nice post :)

    gua jambu on 18 January 2012 at 09:51 said...

    thnkszz...huk3...=P

    Post a Comment

    Subscribe