Klik Kalau Anda Comel...

Saturday, 11 February 2012

2

Kakak Justin Bieber

  • Saturday, 11 February 2012
  • gua jambu
  • Share

  • Perghhh...Justin Bieber ada kakak rupanya...Gua ingatkan dia anak tunggal...First impression gua tau menda nie, gua leh bayangkan, yang kak dye tu mesti cun, comel, ayu, and digilai ramai lelaki sebagaimana Justin Bieber sendiri yang sememangnya ramai perempuan yang masuk tanjung rambutan disebabkan tergila-gilakan dia...wakakaka...

    Okeh, gua tak nak cerita secara panjang lebar kali nih...Gua just nak share je muka Justin Bieber nie dengan muka kak dia..Memang mirip sangat beb..Sampai gua pun dah rasa macam nak mengorat dia,kikiki...Tak tau laa korang nampak mirip ke tak..Ce tengok muka dia dengan kak dia nih...


    Justin Bieber..perempuan selalu cakap dia hensem..tapi gua tak cakap pun...keh3..


    Haa..buat fans gegurl yang tengok pic nie, mesti rasa macam nak pelok je mamat nie kan...kikiki...





    Ni pic kakak dia pulak..jeng jeng jengggg............~ ~


    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/

    Haaa..nie laa kak Justin Bieber yang gua cerita kat korang nie..Amacam??same tak??same kan?kan??



    P/s: Nie baru je gua cerita kat korang pasal kak Justin Bieber...nanti gua cerita family beliau pulak..hak3..=D

    2 Responses to “Kakak Justin Bieber”

    Azek zk said...
    11 February 2012 at 10:07

    betul ke tu kakak dia? mcm same je dgn justin bieber.


    gua jambu said...
    11 February 2012 at 10:41

    kakak dye laaa kot..sebab pakai lipstik...kih3..


    Post a Comment

    Saturday, 11 February 2012

    Kakak Justin Bieber

    Posted by gua jambu at 09:55

    Perghhh...Justin Bieber ada kakak rupanya...Gua ingatkan dia anak tunggal...First impression gua tau menda nie, gua leh bayangkan, yang kak dye tu mesti cun, comel, ayu, and digilai ramai lelaki sebagaimana Justin Bieber sendiri yang sememangnya ramai perempuan yang masuk tanjung rambutan disebabkan tergila-gilakan dia...wakakaka...

    Okeh, gua tak nak cerita secara panjang lebar kali nih...Gua just nak share je muka Justin Bieber nie dengan muka kak dia..Memang mirip sangat beb..Sampai gua pun dah rasa macam nak mengorat dia,kikiki...Tak tau laa korang nampak mirip ke tak..Ce tengok muka dia dengan kak dia nih...


    Justin Bieber..perempuan selalu cakap dia hensem..tapi gua tak cakap pun...keh3..


    Haa..buat fans gegurl yang tengok pic nie, mesti rasa macam nak pelok je mamat nie kan...kikiki...





    Ni pic kakak dia pulak..jeng jeng jengggg............~ ~


    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/
    \/

    Haaa..nie laa kak Justin Bieber yang gua cerita kat korang nie..Amacam??same tak??same kan?kan??



    P/s: Nie baru je gua cerita kat korang pasal kak Justin Bieber...nanti gua cerita family beliau pulak..hak3..=D

    2 comments on "Kakak Justin Bieber"

    Azek zk on 11 February 2012 at 10:07 said...

    betul ke tu kakak dia? mcm same je dgn justin bieber.

    gua jambu on 11 February 2012 at 10:41 said...

    kakak dye laaa kot..sebab pakai lipstik...kih3..

    Post a Comment

    Subscribe