Klik Kalau Anda Comel...

Thursday, 17 November 2011

0

Cara Mudah Kejut Member Tido..~~~....:P

  • Thursday, 17 November 2011
  • gua jambu
  • Share
  • Holaaaa....Haa,pos kali nih,gua nak share satu video dengan jambu's semua...gua first time donload, ingatkan video yang macam hantu tuh...alaaa, video yang nak bagi kita terkejut tiba-tiba tuh...haa,so, gua pun bagi laa slow speaker...bila dah abis video,terbuki bukanlah video yang hantu tuh sebaliknya video lawakssss....kih3...
    Pe pown,semoga korang semua enjoy ea...senyummmm...^___^...


    video


    haaa,amacam??dah donload lom??lawak tak??keh3...kesian sihh,dapat romate yang suke pekena camtuh...grrrr...grrrr....(geram tapi still nak trgelak,haha)...:P

    0 Responses to “Cara Mudah Kejut Member Tido..~~~....:P”

    Post a Comment

    Thursday, 17 November 2011

    Cara Mudah Kejut Member Tido..~~~....:P

    Posted by gua jambu at 00:00
    Holaaaa....Haa,pos kali nih,gua nak share satu video dengan jambu's semua...gua first time donload, ingatkan video yang macam hantu tuh...alaaa, video yang nak bagi kita terkejut tiba-tiba tuh...haa,so, gua pun bagi laa slow speaker...bila dah abis video,terbuki bukanlah video yang hantu tuh sebaliknya video lawakssss....kih3...
    Pe pown,semoga korang semua enjoy ea...senyummmm...^___^...


    video


    haaa,amacam??dah donload lom??lawak tak??keh3...kesian sihh,dapat romate yang suke pekena camtuh...grrrr...grrrr....(geram tapi still nak trgelak,haha)...:P

    0 comments on "Cara Mudah Kejut Member Tido..~~~....:P"

    Post a Comment

    Subscribe